">
0 votes

Žepačka Gradska tržnica, zahvaljujući 16. Međunarodnom rock festivalu, sinoć je bila mjesto masovnog okupljanja ljubitelja zvuka gitare, basa, bubnjeva i pjesme.

Rock festival koji se tradicionalno održava u sklopu „Žepačkog ljeta“ u organizaciji JU „Dom kulture“ Žepče, ove je godine na radost brojne zadovoljne publike u Žepču, ugostio legendarni beogradski band Van Gogh, band koji već 30 godina žari i pali ex-yu scenom.

Uz hitove sa novog albuma “Neumeren u svemu” – Anđele, moj brate, Za godine tvoje, Prva i poslednja kap, Previše za jednog… publika je sa oduševljenjem dočekala i hitove kao što su: Mama, Neko te ima, Klatno, Tragovi prošlosti…

Frontmen Van Gogha, Zvonimir Đukić Đule nije krio zadovoljstvo što je u publici bilo mnogo mladih ljudi koji su znali tekstove pjesama i koji su zajedno sa njim pjevali, ali ni publika nije krila oduševljenje koncertom koji im je Van Gogh priuštio.

Oduševljenje koncertom, nije krio ni prvi čovjek Doma kulture Miroslav Ilić, koji je rekao da su mu ovakve večeri samo dokaz da je na pravom putu, te da i dalje nastavlja sa aktivnim radom i organizacijom sličnih događaja u kojima će Žepčaci i Žepčanke, kao i gosti sa strane, zasigurno uživati.

Osim Van Gogha, sinoć su publiku u Žepču zabavljali i odlični bandovi „Mali bubanj“ iz Doboja i „Gruver“ iz Zenice.

Sponzori 16. Međunarodnog rock festivala su:

Generalni sponzor: HT Eronet

Zlatni sponzor: Pan 

Prijatelj festivala: Elektroprivreda HZ-HB

Ostali sponzori: Sarajevski kiseljak, vinarija „Povratak“ i MKF „Lider“

Generalni pokrovitelj: Općinski načelnik Mato Zovko

1.

2.

3.

4.

5.

6.


„ŽEPAČKO LJETO 2016.“: VAN GOGH „ZAPALIO“ ŽEPČAKE (6 Fotografija)
749 pregledi 8 Jun, 2016
admin 1,220 bodova
Nedavne objave
Dobro došli na ŽepčePortal

Please log in or register to Comment this Media.